Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Advies op maat 

Advies op maat
Als u nieuw gaat bouwen of gaat verbouwen is een prefab betonkelder een zeer interessante optie. Wat een prefab kelder exact kost is van diverse factoren afhankelijk, maar om u een idee en gevoel te geven bij de prijs van een geprefabriceerde kelder kunnen wij u zeker helpen. Wij beschikken over een prijslijst met bijna 600 verschillende standaard afmetingen, maar leveren ook maatwerk kelders op de centimeter nauwkeurig!

Een prefab kelder uit één stuk is velen malen goedkoper dan bijvoorbeeld een afzink- of in het werk gestorte kelder. Doordat wij ons productieproces dusdanig hebben ingericht kunnen wij deze prefab betonkelders met een hoge kwaliteit en desalniettemin met een zeer concurrerende prijs leveren. Doordat de prefab kelder onder ideale omstandigheden wordt geproduceerd geven we een waterdichtheidsgarantie van twintig jaar.
 
Al onze standaard maten zijn te downloaden op de documentatie pagina. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Bereikbaar per email verkoopkelders@mombargbeton.nl of telefonisch 0314 - 760760.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van transport?

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven