Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Geïsoleerde Prefab Kelders 

Geïsoleerde Prefab Kelders
Algemeen

Gebouwen worden bovengronds geïsoleerd om de warmte binnen te houden en de kou buiten. Ook een prefab kelder kan geïsoleerd worden. Wij leveren de kelderbak af fabriek met vloer en wandisolatie. Hierdoor hoeft u dus niet onnodig kosten te maken door de kelder op de bouwplaats te isoleren. De kelder kan hierdoor direct bij aankomst geplaatst worden.

Verwarmen kelder
Indien een betonkelder gebruikt gaat worden als kantoorruimte of verblijfsruimte zal deze hoogstwaarschijnlijk verwarmd worden. Wij raden het zeker aan om de bak te isoleren. Wordt de prefab betonnen kelder niet verwarmt, dan is isoleren in principe niet nodig maar wel aan te raden.
 
Isolatie
Voor het isoleren van de prefab kelders past Mombarg Beton hoogwaardige XPS isolatie toe. Deze hoogwaardige isolatie is uitstekend geschikt voor constante hoge belastingen, minimale vochtopname en een lange levensduur. De isolatiewaarde wordt onder andere bepaald door de dikte en het soort isolatiemateriaal. Wij kunnen de betonkelders voorzien van verschillende isolatie diktes, wat direct van invloed is op de isolerende waarde van de constructie. 

Veel voorkomende diktes:
Diktes Rc-waarde
60 mm 1,92
80 mm 2,47
100 mm 2,92
120 mm 3,42
 
De prijzen van standaard isolatie staan vermeld in onze prefab kelder prijslijst. Mocht u een isolatie met een hogere isolerende waarde toegepast willen hebben neem dan contact op met onze verkoop afdeling voor offerte op maat. Wij zijn bereikbaar via de mail op verkoopkelders@prefab-kelders.nl of telefonisch op 0314 - 760760.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven