Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Nieuws

Hogekwartier Amersfoort 

Hogekwartier Amersfoort

In de nieuwe wijk "Het Hogekwartier" te Amersfoort verrijzen vanaf medio 2018 2 woontorens. Lithos bouw & ontwikkeling bouwt, naast een woontoren met 70 koopappartementen, voor Altera Vastgoed NV  114 vrije sector huurappartementen.


Forum Rotterdam wordt gebouwd met Mombarg prefab 

Forum Rotterdam wordt gebouwd met Mombarg prefab

Sprangers Bouw is in opdracht van Multi Netherlands gestart met de realisatie van het binnenstadsproject FORUM Rotterdam. FORUM is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam te weten: Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en de ‘Koopgoot’ en omvat circa 64.000 m² ruimte voor winkels, horeca, kantoren en 103 appartementen.


Achterhoekse Talententuin 2017 

Achterhoekse Talententuin 2017

Op 24 november vindt de jaarlijkse Achterhoekse Talententuin weer plaats op het DRU Industriepark in Ulft.

Maak kennis met ons bij onze stand en we laten je graag zien wat wij er allemaal aan doen om elke dag een beetje beter te worden. 


Nieuw DC voor Inditex 

Nieuw DC voor Inditex

Dit voorjaar werd bekend dat modegigant Inditex, bekend van o.a. Zara, Bershka en Pull and Bear, een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in Lelystad. Afgelopen maand kregen wij opdracht tot leveren van een mooie hoeveelheid prefab beton hiervoor.


De Lamellen, 67 appartementen Purmerend 

De Lamellen, 67 appartementen Purmerend

In Purmerend gaat Aannemingsbedrijf Wit Wognum project de Lamellen realiseren. 
Het nieuwbouwplan bestaat uit circa 67 appartementen verdeeld over twee appartementencomplexen. Daarnaast komt er in één van de complexen een ruimte voor het jongerencentrum Columbuzz. De nieuwe bebouwing zal aansluiting vinden op de reeds bestaande jongerenwoningen van Intermaris.


Holland Park blok 5 

Holland Park blok 5

In Diemen gaat Sprangers Bouwbedrijf Holland Park blok 5 realiseren. Een prachtig nieuw stuk stad, met de gekromde grachten van de historische binnenstad als belangrijkste inspiratiebron. Blok 5 ligt op een prominente plek binnen het samenspel van grachten en kades. Het is zo centraal gelegen dat het voor bewoners het beste van twee werelden combineert: levendigheid en beslotenheid.


Kop Noordsche Bos - Romanov 

Kop Noordsche Bos - Romanov

Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam ontwikkelt HSB Bouw woongebouw Romanov. Een eyecatcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes.


Wij gaan met vakantie! 

Wij gaan met vakantie!

Ook wij doen aan vakantiespreiding, daarom zijn we alleen van 6 tot en met 11 augustus helemaal gesloten.


Van 24 juli tot en met 4 augustus en van 14 tot en met 18 augustus werken we met beperkte bezetting en kan het daarom iets langer duren dan u gewend bent voordat we de telefoon kunnen beantwoorden.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!


RSG Pantarijn Kesteren 

RSG Pantarijn Kesteren

Van Kuijpers Bouw Heteren ontvingen we onlangs de opdracht tot produceren en leveren van een mooie hoeveelheid prefab betonelementen voor de nieuwbouw van het nieuwe schoolgebouw voor RSG Pantarijn in Kesteren. Net voor de zomervakantie was de start van de bouw en de oplevering staat gepland voor de zomer van 2018.


Saronix/Lookwartier Doetinchem 

Saronix/Lookwartier Doetinchem

In december 2016 heeft Klaasen Bouw  samen met OpZoom architecten en SAB (adviseurs in ruimtelijke ontwikkeling) de selectieprocedure voor de Design & Build opdracht van 56 woningen in Doetinchem voor Sité Woondiensten gewonnen. De 56 huurwoningen worden gerealiseerd op de twee locaties Saronix en Lookwartier in Doetinchem.


Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven