Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Referenties

Nieuwbouw Unilever Wageningen 

Nieuwbouw Unilever Wageningen

Op de campus van de universiteit Wageningen gaat Dura Vermeer het nieuwe "Global Foods Innovation Centre" bouwen voor Unilever. Het geheel beslaat 18.000m2 en herbergt in 4 bouwlagen een Pilot Plant, een Food & Customer Experience, kantoren en laboratoria. In de Pilot Plant, een mini-fabriek, vindt de proefproductie van nieuwe producten in beperkte volumes plaats. Deze Pilot Plant is verbonden met de Food & Customer Experience, waar in diverse testkeukens dagelijks ge-experimenteerd wordt met innovatieve ingrediënten en recepten voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Medewerkers, experts, studenten en consumenten kunnen hier of in de concept store kennismaken met deze innovaties en hun bevindingen delen. Onder het gehele pand is een parkeergarage gesitueerd die voor zowel de medewerkers van Unilever als voor de Universiteit van Wageningen toegankelijk is.


Pandasia - Ouwehands Dierenpark Rhenen 

Pandasia - Ouwehands Dierenpark Rhenen

Pandasia is het bijzondere pandaverblijf van Ouwehands Dierenpark. Wessels Rijssen heeft de twee verblijfplaatsen voor de reuzenpanda`s gebouwd. Ook is er een winkel en een restaurant in het gebouw gemaakt.


Weteringpark te Houten 

Weteringpark te Houten

In Houten, vlakbij Utrecht, wordt een unieke villawijk gerealiseerd, het Weteringpark. Dit park is gebasseerd op de woorden 'Groen & Groots'. 'Groen' vanwege de hoeveelheid groen en bomen en de ontwikkeling op duurzaam gebied. 'Groots' vanwege de ruime opzet van de woningen en het park zelf. En deze woningen zijn pas echt af als er een prefab kelder onder zit.


Jongerengrot te Doetinchem 

Jongerengrot te Doetinchem

Zaterdag 12 juli 2014 werd de jeugdgrot in de groene wig in Dichteren, een wijk in Doetinchem, geopend. Een groep jongeren heeft samen met de werkgroep jeugd, jongerenwerker en de gemeente het idee voor een jeugdgrot uitgewerkt. Inmiddels is de jeugdgrot een feit.


Renovatie waterwinveld te Bilthoven 

Renovatie waterwinveld te Bilthoven

Onlangs hebben wij 3 stuks prefab betonputten geleverd voor een renovatie/uitbreiding van een waterwinveld van Vitens.


Kelders De Allee te Rotterdam 

Kelders De Allee te Rotterdam

Voor goede klant Giesbers Rotterdam hebben we gisteren 3 stuks prefab kelders op transport gezet naar hartje Rotterdam.


Geisoleerde prefab betonkelders 

Geisoleerde prefab betonkelders

Gisteren hebben we 3 geisoleerde betonkelders geleverd in Rotterdam voor Giesbers Rotterdam.


Kelder Ringdijk Amsterdam 

Kelder Ringdijk Amsterdam


Aan de Ringdijk in Amsterdam heeft Prefab-kelders.nl weer een knap staaltje kelderbouw laten zien. Een groot formaat prefab betonkelder uit een stuk in een paar uur geplaatst in een kleine ruimte in hartje Amsterdam.


Mega Prefab loogtank Akzo Nobel 

Mega Prefab loogtank Akzo Nobel


In opdracht van Bouwborg gevestigd te Arnhem hebben we een prefab kelderbak gerealiseerd. Deze zal worden gebruikt als loogtank.


Geïsoleerde Prefab Afzinkkelder te Elst 

Geïsoleerde Prefab Afzinkkelder te Elst


Naast ons grote prefab kelder assortiment uit maar liefst 600 standaard kelders leveren we ook afzinkkelders. Voor een verbouwing te Elst hebben we hiervoor een prefab betonnen afzinkkelder als afzinkring geleverd.


Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven