Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Standaard prefab huiskelders 

Standaard prefab huiskelders
Prefab-kelders.nl beschikt over een uitgebreid prefab betonkelder assortiment. Dit assortiment is momenteel opgebouwd uit bijna 600 prefab kelders. Onder dit assortiment vallen zowel de standaard huiskelder, de zware kelder en de mega prefab kelders. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden op het gebied van afmetingen en diktes.

Standaard Prefab Huiskelder
Standaard huiskelders zijn opgebouwd uit een wanddikte van 12cm en een vloerdikte van 16cm. De maximale afmeting hiervan zijn 7,8 meter lang en 3,6 meter breed.
 
De standaard kelder is bij uitstek geschikt voor de seriematige woningbouw, bijvoorbeeld als een kopers optie. Door de korte plaatsingstijd is het voor een aannemer mogelijk om in slechts één dag een woning te voorzien van een prefab huiskelder.
 
Zware Prefab Kelder
De wanddikte bedraagt 16 centimeter en de vloerdikte 20 centimeter. Evenals de standaard betonkelder is de maximale afmeting van de zware kelder 7,8 meter lang en 3,6 meter breed. 

De zware prefab kelders zijn de zwaardere belastbare varianten van de standaard prefab kelder. Doordat de wanden en vloeren dikker zijn uitgevoerd kunnen deze meer belastingen van de bovenliggende constructies opvangen.
 
Mega Prefab Kelder
Mega geprefabriceerde kelders zijn de grotere kelders uit ons assortiment. De mega kelders hebben een minimale vloer- en wanddikte van minimaal 16 centimeter. De mega betonkelder is leverbaar tot een maximale lengte van circa 13,5 meter en een breedte van max. 5 meter. Meer informatie over de Mega Prefab Kelder.
 
Maatwerk Prefab Kelder
Naast het bovenstaande standaard assortiment maken wij ook maatwerk kelders. Alle maten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw gewenste prefab betonkelder op de centimeter nauwkeuring produceren, informatie hierover kunt u terugvinden onder maatwerk. Meer informatie over de Maatwerk Prefab Kelder.
 
Specials
Mombarg Beton is gespecialiseerd in zogenaamde specials. De specials zijn vaak specialistische kelders of putten. Deze putten of kelders worden vaak toegepast bij bijvoorbeeld ondergrondse opslag, technische ruimtes of bunkers. Meer informatie hierover kunt u terugvinden onder specials. Meer informatie over de Specials van Mombarg Beton.

Prefab Liftputten
Een prefab betonnen liftput is een zeer aantrekkelijk alternatief op de in het werk gestorte liftput. Dit komt met name door de hoge kwaliteit, de zeer korte plaatsingstijd en de gegarandeerde waterdichtheid. Meer informatie over Prefab Liftputten.

Wilt u meer weten over de mogelijke afmetingen, download hier ons standaard programma.
Toch liever een gedrukte versie ontvangen? Vul ons aanvraagformulier in.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven