Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Mega prefab kelder 

Mega prefab kelder
In ons standaard kelder assortiment hanteren wij ook de  standaard mega kelder. De mega kelder is opgebouwd uit een wand- en vloerdikte van minimaal 16 centimeter. Wilt u graag een megakelder laten plaatsen of een kelder van een formaat dat niet in ons standaard assortiment valt dan is het altijd raadzaam om op voorhand contact te leggen met een van onze medewerkers. Zij kunnen via Google Maps met u meekijken  en zo de situatie en de transport(on)mogelijkheden inschatten. Wanneer dit onvoldoende informatie geeft dan kan er op voorhand een routeverkenning uitgevoerd worden. De kosten voor deze routeverkenning bedragen €242,- incl BTW en zullen na opdracht als korting met de totale aanneemsom worden verrekend.

Dankzij het grote vloeroppervlak van onze megakelders kunnen deze bijvoorbeeld gebruikt worden als hobbyruimte, kantoor, thuisbioscoop, sauna of fitnessruimte.
Daarnaast zijn de megakelders bijzonder geschikt voor diverse industriele doeleinden, bijvoorbeeld als mestput, sprinklerbassin, spoelput, technische ruimte of voor de opslag van regenwater of chemicalien. Deze vallen onder onze specials, lees hier meer.
 
Voor een compleet overzicht van ons standaardassortiment kunt u ook vrijblijvend onze prefab kelder prijslijst aanvragen!

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven