Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Standaard prefab kelders 

Standaard prefab kelders
Prefab-kelders.nl beschikt over een uitgebreid standaard prefab betonkelder assortiment. Dit assortiment is momenteel opgebouwd uit circa 600 prefab kelders. Hieronder vallen zowel de standaard lichte huiskelder als de standaard zware kelder en ook de mega prefab kelders. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden op het gebied van afmetingen en diktes.

Standaard Prefab Huiskelder
De standaard kelder is bij uitstek geschikt voor de seriematige woningbouw, bijvoorbeeld als een kopers optie. Door de korte plaatsingstijd is het voor een aannemer mogelijk om in slechts één dag een woning te voorzien van een prefab huiskelder.

Standaard lichte kelder
Standaard lichte kelders zijn opgebouwd uit een wanddikte van 12cm en een vloerdikte van 16cm. De lengte van een lichte standaard kelder is buitenwerks minimaal 480cm en maximaal 780cm, de breedte is minimaal 290cm en maximaal 380cm. De hoogte is inwendig maximaal 270cm.
 
Standaard zware kelder
De zware prefab kelders zijn de zwaarder belastbare varianten van de prefab kelder. Doordat de wanden en vloeren dikker zijn uitgevoerd kunnen deze meer belastingen van de bovenliggende constructies opvangen. De wanddikte bedraagt 16 centimeter en de vloerdikte 20 centimeter. Evenals de standaard lichte betonkelder is de lengte van een zware kelder buitenwerks minimaal 480cm en maximaal 780cm, de breedte is minimaal 290cm en maximaal 380cm. De hoogte is inwendig maximaal 270cm.

Standaard Mega kelder
Mega geprefabriceerde kelders zijn de grotere kelders uit ons assortiment. Dit zijn kelders met een breedte van 444cm of 500cm en diverse lengtes tussen 580cm en 1384cm. Wilt u graag een megakelder laten plaatsen dan is het altijd raadzaam om op voorhand contact te leggen met een van onze medewerkers.  Meer informatie over de Mega Prefab Kelder.
 
Maatwerk Prefab Kelder
Naast het bovenstaande standaard assortiment maken wij ook maatwerk kelders. Alle maten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw gewenste prefab betonkelder op de centimeter nauwkeuring produceren, informatie hierover kunt u terugvinden onder maatwerk. Meer informatie over de Maatwerk Prefab Kelder.
 
Specials
Mombarg Beton is expert in zogenaamde specials. De specials zijn vaak specialistische kelders of putten. Deze putten of kelders worden vaak toegepast bij bijvoorbeeld ondergrondse opslag, technische ruimtes of bunkers. Meer informatie hierover kunt u terugvinden onder specials. Meer informatie over de Specials van Mombarg Beton.

Prefab Liftputten
Een prefab betonnen liftput is een zeer aantrekkelijk alternatief op de in het werk gestorte liftput. Dit komt met name door de hoge kwaliteit, de zeer korte plaatsingstijd en de gegarandeerde waterdichtheid. Meer informatie over Prefab Liftputten.

Wilt u de  prijslijst graag per email ontvangen? Vul ons aanvraagformulier in.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven