Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Over ons 


De geschiedenis

 
Mombarg Beton heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met prefab beton en waterdichte betonconstructies zoals kelders en putten. Vanuit Mombarg Beton leveren we aan veel verschillende klanten prefab kelders. Doordat we werken met een team van ervaren vakmensen die al geruime tijd bij het bedrijf werken, zijn we zeer flexibel in mogelijkheden en levertijden. We staan garant voor een goed eindproduct en een concurrerende prijs.


De klanten

Wij leveren onze producten aan een breed scala aan klanten. Uiteraard leveren wij aan de grote en kleine aannemers, maar ook aan particulieren, de bouwmaterialenhandel en rechtstreeks aan de industrie.

Daarnaast werken wij ook direct voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, infra aannemers en energiebedrijven. Veelal zijn dit opdrachten waar we als bedrijf vanaf de initiatief fase bij betrokken zijn en samen met de klant de uitgangspunten bepalen, het ontwerp, de engineering en het opstellen van een (deel)bestek. Na het fabriceren, leveren we het op de bouw. In overleg met de klant kunnen we ook de montage verzorgen. Voorbeelden hiervan zijn grotere woningbouwprojecten, ondergrondse technische ruimten, explosiebestendige ruimten, waterbassins en ondergrondse pompstations.
 

De belofte

Veelal komen mensen met een idee of een wens bij ons terecht, zowel de particulier, architect of aannemer met de wens voor een kelder als het energieconcern met de wens voor een ondergrondse technische ruimte. Het is voor ons erg belangrijk om elke klant verder te helpen door goede informatie en de tijd te nemen voor goed advies. Wij zijn geen aannemer en hebben deze ambitie ook niet, maar samen zoeken we oplossingsgericht naar de beste en financieel meest interessante oplossing voor uw ondergrondse bouwplannen.
 

De inspiratie

Als bedrijf zoeken we altijd naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden en luisteren we graag naar onze klanten en leveranciers. Hoe harder er geroepen wordt dat het niet kan, hoe meer wij gaan nadenken over mogelijkheden en manieren waarop het wel kan. Door trots te zijn op de prestaties uit het verleden en de uitdagingen die de klanten ons aandragen zijn we vandaag de dag tot veel in staat. We maken grotere prefab kelders dan voor mogelijk werd gehouden, we onderkelderen sneller een woning dan gedacht en we plaatsen een prefab kelder op plekken waar anderen het niet aandurven. Dit soort prestaties maakt ons trots op het product en geeft ons inspiratie voor nieuwe uitdagingen.
‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven