Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Geïsoleerde Prefab Kelders 

Geïsoleerde Prefab Kelders
Algemeen

Bovengronds worden gebouwen geïsoleerd om de warmte binnen te houden en de kou buiten. Ondergronds kan ook een prefab kelder geïsoleerd worden. Indien gewenst leveren wij de kelderbak af fabriek met vloer en wandisolatie. De kelder kan hierdoor direct bij aankomst geplaatst worden, zo worden kosten voor het isoleren van de kelder op de bouwplaats vermeden.

Verwarmen kelder
De keuze voor wel of niet isoleren is in de eerste plaats afhankelijk van het gewenste gebruiksdoel. Een bergruimte of wijnkelder zal waarschijnlijk niet verwarmd worden en in dat geval is isolatie niet direct noodzakelijk. Voor een thuisbioscoop of kantoor/hobbyruimte is verwarming en daarmee isolatie wel wenselijk. 
Het isoleren van uw kelder is dus niet altijd noodzakelijk. Door de ligging onder de grond heeft de kelder van nature een aangename en constante temperatuur van ongeveer 15 graden, afhankelijk van de hoogte en de temperatuur van het grondwater. Om u niet te beperken in het (toekomstig) gebruik van de kelder adviseren wij u om deze altijd te isoleren.
 
Isolatie
Indien gewenst voorzien wij uw kelder aan de buitenzijde van isolatiemateriaal. Voor het isoleren van de prefab kelders past Mombarg Beton hoogwaardige XPS isolatie toe. Deze hoogwaardige isolatie is uitstekend geschikt voor constante hoge belastingen, minimale vochtopname en een lange levensduur. De isolatiewaarde wordt onder andere bepaald door de dikte en het soort isolatiemateriaal. Mombarg voorziet haar prefab kelders (indien gewenst) van 120mm dik isolatiemateriaal met een Rc-waarde van 3,42

De prijzen van standaard isolatie staan vermeld in onze prefab kelder prijslijst. U kunt ook contact opnemen met onze verkoop afdeling voor een offerte op maat.
Wij zijn bereikbaar per mail op verkoopkelders@prefab-kelders.nl of telefonisch op 0314 - 760760.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven