Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Nieuws

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet 

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet

Brasserie La Cocotte in Hoogvliet breidt uit! Aannemersbedrijf A. van Alphen bouwt voor hen De Kas naast het bestaande gebouw. Dit nieuwe gebouw komt bovenop een grote Mombarg kelder van 11 meter lang en 5 meter breed. Ze maakten zelf deze film van de aankomst op locatie, in het donker want een kelder van dit formaat moet voor 6.00uur van de weg af zijn om de overlast voor het overige verkeer te beperken. 


Drie Hoefijzers Fase 1 Breda 

Drie Hoefijzers Fase 1 Breda

De spoorzone rondom het centrum van Breda krijgt een nieuwe look. Onderdeel hiervan is Drie Hoefijzers. Een plan waarbij maar liefst zes architecten met elk een eigen stijl, kleur en materiaalkeuze zorgen voor een enorme diversiteit in de 55 woningen die er komen te staan. Het geheel wordt gebouwd door de Van Grunsven Groep.
Aan de zuidzijde van Drie Hoefijzers komt een groen, parkachtig landschap. 15 woningen met meer afwisseling: van plat dak tot traditionele woningen met een kap, gevels die hier en daar aan de voorzijde een stukje terugliggen. Deze woningen worden allemaal voorzien van een Mombarg prefabkelder.


Vitens opjaagstation - Austerlitz 

Vitens opjaagstation - Austerlitz

In opdracht van KIM Apparatenbouw leverden we in Austerlitz een waterleiding opjaagstation voor Vitens. Deze speciale put is in samenwerking met KIM Apparatenbouw voorzien van ondermeer Cadweld aardingsplaten, kistdoorbrekende sparingen en ook de pompinstallatie is tijdens het productieproces ingebouwd.


Mombarg Beton krijgt FD Gazellen Award! 

Mombarg Beton krijgt FD Gazellen Award!

Wauw!!! We hebben een FD Gazellen Award gewonnen!!! Deze award is 13 november uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland en we zijn beretrots dat wij daar bij horen!


ISO 14001 

ISO 14001

Mombarg Beton heeft het ISO 14001 certificaat behaald!

Dit certificaat toont aan dat het milieumanagementsysteem van Mombarg voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO).
Nieuw DC voor Inditex 

Nieuw DC voor Inditex

Dit voorjaar werd bekend dat modegigant Inditex, bekend van o.a. Zara, Bershka en Pull and Bear, een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in Lelystad. Afgelopen maand kregen wij opdracht tot leveren van een mooie hoeveelheid prefab beton hiervoor.


Wij gaan met vakantie! 

Wij gaan met vakantie!

Ook wij doen aan vakantiespreiding, daarom zijn we alleen van 6 tot en met 11 augustus helemaal gesloten.


Van 24 juli tot en met 4 augustus en van 14 tot en met 18 augustus werken we met beperkte bezetting en kan het daarom iets langer duren dan u gewend bent voordat we de telefoon kunnen beantwoorden.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!


RSG Pantarijn Kesteren 

RSG Pantarijn Kesteren

Van Kuijpers Bouw Heteren ontvingen we onlangs de opdracht tot produceren en leveren van een mooie hoeveelheid prefab betonelementen voor de nieuwbouw van het nieuwe schoolgebouw voor RSG Pantarijn in Kesteren. Net voor de zomervakantie was de start van de bouw en de oplevering staat gepland voor de zomer van 2018.


Bergstaete, Bergschenhoek 

Bergstaete, Bergschenhoek

"Bergstaete" bestaat uit 5 luxe appartementen met parkeergelegenheid op eigen terrein. Het complex is beveiligd en afgesloten middels hekwerk. Alle appartementen beschikken over een royale woonkamer/keuken, ruime slaapkamers, 2 badkamers en een terras.


Appartementen Bunschoterhof Ede 

Appartementen Bunschoterhof Ede

Tussen de Verlengde Amsterdamseweg en het Bunschoterpad in Ede bouwt KuiperArnhem in opdracht van Woonstede 55 nieuwe driekamerappartementen. Ze zijn tussen 81 en 102 m2 groot, liggen rond een ruime, centrale binnentuin en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen zijn bestemd voor mensen met een lichte zorgvraag of voor mensen die in de nabije toekomst zorg nodig krijgen. Vilente levert die zorg, plus enkele aanvullende diensten. Bewoners en bezoekers kunnen parkeren in een half verdiepte parkeergarage.


Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven