Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Forum Rotterdam wordt gebouwd met Mombarg prefab 

Forum Rotterdam wordt gebouwd met Mombarg prefab Sprangers Bouw is in opdracht van Multi Netherlands gestart met de realisatie van het binnenstadsproject FORUM Rotterdam. Het ontwerp van FORUM is een creatie van de hand van architecten Rem Koolhaas en Wessel de Jonge en wordt voorzien van 263 prefab betonkolommen en 500 m2 prefab betonwanden van Mombarg Beton. FORUM zal worden gebouwd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam te weten: Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en de ‘Koopgoot’ en omvat circa 64.000 m² ruimte voor winkels, horeca, kantoren en 103 appartementen. 


Rijksmonument
De renovatie van het beeldbepalende Rijksmonument aan de Coolsingel is één van de plandelen van FORUM Rotterdam. ABN AMRO keert hier terug met een kantoor en een bankshop. De Rotterdamse boekhandel Donner is hier al gevestigd en verhuist gefaseerd in het gebouw naar haar definitieve plek met een entree aan de Coolsingel en aan het Binnenwegplein. Met twee verdiepingen, inclusief een entresol en een atrium aan de achterzijde, wordt dit de grootste boekhandel van Nederland. In het Rijksmonument, aan de zijde van de ‘Koopgoot’ komt ook een aantal nieuwe winkels. Multi is eigenaar van het monument en deze is inmiddels voor meer dan 85% verhuurd.
Retail
De winkels aan de Lijnbaan vanaf Hollister tot aan ICI Paris XL en de winkel van G-Star worden herontwikkeld. De nieuwe gevel en de gewijzigde indeling van de winkelunits bieden bestaande en nieuwe huurders de kans om zichzelf optimaal te presenteren aan het winkelend publiek. Syntrus Achmea RE&F en ASR Property Fund N.V. hebben en houden deze winkels in portefeuille. Centraal in het project, tussen het monument aan de Coolsingel en de winkels aan de Lijnbaan en zich uitstrekkend van de ‘Koopgoot’ tot en met het vroegere Jungerhans-pand aan het Binnenwegplein, zal zich de grootste Primark van Europa gaan vestigen. Aan de zijde van de ‘Koopgoot’, vestigt zich de populaire Amerikaanse hamburgerketen Five Guys.
Woongebouw
De voormalige kantoortoren, gelegen in het midden van het plangebied, wordt getransformeerd tot een wooncomplex met 103 appartementen in het middeldure huursegment. Syntrus Achmea RE&F heeft deze appartementen namens haar klanten gekocht van Multi. De woningen variëren in grootte tussen de 85 en 120 m². 

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven