Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Vacature: Medewerker verlading/expeditie (40 uur) m/v 

Vacature: Medewerker verlading/expeditie (40 uur) m/v Werk je graag met groot materieel, zoek je afwisselend werk en vind je het tof met grote mensenlego aan het werk te zijn?
 
Lees dan onze vacature en kom gauw een kop koffie bij ons drinken!


Mombarg Beton
Wij zijn vooraanstaand producent van prefab betonnen elementen zoals casco’s, kolommen, balken, wanden, trappen, balkons, kelders en putten. We maken vooral grotere gebouwen als appartementencomplexen, parkeergarages, distributiecentra, winkels, bibliotheken of een pandaverblijf.
 
Als medewerker expeditie werk je mee aan het intern transport en het laden van vrachten in samenspraak met je collega’s en de voorman. Hierbij maak je gebruik van een zware heftruck en bovenloopkranen.

Wat is daarvoor nodig?
Wij zien graag de volgende eigenschappen en ervaringen terug in onze nieuwe collega:
 • in het bezit van een heftruckcertificaat (bij voorkeur voor een zware heftruck 10 ton+), certificaat veilig hijsen en VCA-basis of bereid deze te halen;
 • ruimtelijk en technisch inzicht, oog hebben voor veiligheid;
 • goed en snel kunnen schakelen, flexibel inzetbaar;
 • vriendelijke houding en goed kunnen samenwerken;
 • het leuk vinden deel te nemen aan uitjes met de personeelsvereniging zoals het bezoeken van gerealiseerde werken en leuke activiteiten die we afsluiten met een etentje;
 • woonachtig in de regio.
 
Functieomschrijving:
 • afstemmen van het laden en lossen van betonnen elementen met de relevante afdelingen binnen Mombarg Beton. Het laden en lossen van elementen met de bovenloopkraan in de hal en met de portaalkraan op het tasveld/buitenterrein.
 • gerede elementen tijdig uit de hal verplaatsen en ordenen bij het opslagterrein. Je regelt de inrichting van het tasveld/buitenterrein; afstemmen en optimaliseren van de beschikbare ruimte.
 • beheer tasveld/buitenterrein, waarborgen veiligheid en bewaken van de orde en netheid op het terrein.
 • kwaliteitsbewaking: Toezien op de kwaliteit van de elementen en het voorkomen van beschadigingen/afdrukken op de elementen. Signaleren van afwijkingen op de elementen en deze verhelpen.
 • de functie is fulltime met uitzicht op een vaste aanstelling.
 
Wat wij jou te bieden hebben:
Wij bieden een net salaris, een CAO met 37 vakantiedagen, uitdagend werk met verantwoordelijkheid, waardering op het werk, een informele gezellige werksfeer, wekelijks fruit op het werk, erwtensoep in de winter, jaarlijks bedrijfsuitje voor het bezoeken van een gerealiseerd project, een kerstborrel en vakantiebbq. Wij geven jou vertrouwen door te investeren in cursussen. Dit alles binnen een collegiaal jong team dat graag mooie gebouwen realiseert vanuit de partnership met haar klanten en leveranciers. Een boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatie met afwisselend en uitdagend werk. Er zal eerst via ons vaste uitzendbureau worden gewerkt, na aanzienlijke tijd en bij gebleken geschiktheid zal een dienstverband bij Mombarg Beton worden aangeboden.
 
Enthousiast geworden?
Stuur dan nu je CV en motivatie naar Ellen Dusseldorp e.dusseldorp@mombargbeton.nl.
Voor vragen is zij ook te bereiken op telefoonnummer 0314 – 760 760.
‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven