Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Prefab Liftput 

Prefab Liftput
Een prefab betonnen liftput is een zeer aantrekkelijk alternatief op de in het werk gestorte liftput. Dit komt met name door de hoge kwaliteit, de zeer korte plaatsingstijd en de gegarandeerde waterdichtheid. Zelfs in complexe situaties met zeer dikke wanden, grote krachten, aansluitingen op funderingsbalken en koppelingen met vloeren is een prefab liftput technisch vrijwel altijd mogelijk en zeer aantrekkelijk geprijsd.

De geprefabriceerde betonnen liftput kan zowel op zand als direct op heipalen geplaatst worden. In geval van plaatsen op heipalen is de manier van verwerken vergelijkbaar met prefab funderingsbalken.

De prefab liftput kan gekoppeld worden aan funderingsbalken door middel van staafankers of koppelingen met de vloer in combinatie met stekken. Liftputten die als 'ter plaatse gestort' zijn uitgetekend kunnen vrijwel altijd in prefab beton worden uitgevoerd. Een prefab liftput is snel geplaatst en heeft altijd een hoge kwaliteit en is gegarandeerd waterdicht. Door het grote gemak kiezen steeds meer aannemers voor de prefab betonnen liftput van Prefab-kelders.nl.

Prefab Liftschacht


Naast de betonnen liftput kan Prefab-kelders.nl ook een prefab liftschacht leveren uit zowel prefab betonnen wanden als uit één prefab kokerelement. Een prefab liftschacht wordt vaak toegepast en heeft veel voordelen ten opzichte van in het werk gestort beton. Een belangrijk voordeel is de snellere plaatsing en het voorkomen van complex kistwerk aan de binnenzijde van de liftschacht met de bijbehorende veiligheidsmaatregelen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor specialistisch advies. 
Mail naar verkoopkelders@prefab-kelders.nl of bel 0314-760760.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven