Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Nieuws

Vacature: Werkvoorbereider/verkoper kelders en putten (32/40 uur) m/v 

Vacature: Werkvoorbereider/verkoper kelders en putten (32/40 uur) m/v

Houd jij van afwisselend werk: van het tekenen in Tekla, het uitvoeren van de werkvoorbereiding, het voeren van verkoopgesprekken tot het calculeren van projecten?  
 
Lees dan onze vacature en kom gauw een kop koffie bij ons drinken!

Mombarg Beton
Wij zijn vooraanstaand producent van prefab betonnen elementen zoals kelders, putten, casco’s, kolommen, balken, wanden, trappen en balkons. Onze prefab kelders passen onder elke woning en worden kant-en-klaar aangeleverd op de bouwplaats. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt als sauna, opslagruimte, biljartkamer, kantoor, fitnessruimte of parkeermogelijkheid.
Met onze betonelementen maken we vooral grotere gebouwen als appartementencomplexen, parkeergarages, distributiecentra, winkels, bibliotheken of een pandaverblijf.
 
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van projecten op het gebied van prefab kelders en putten. Dit doe je door bestekken en tekeningen op te vragen en te analyseren.


Parkeergarage Driebergen Zeist 

Parkeergarage Driebergen Zeist

Onderdeel van de vernieuwing van het stationsgebied in Driebergen-Zeist was de realisatie van nederlands eerste energieneutrale parkeergarage. Deze is in opdracht van Continental Car Parks gerealiseerd door Aan de Stegge Twello. Deze partijen hebben gezamenlijk een installatie-concept ontwikkeld dat op basis van normaal gebruik in combinatie met een hoog comfort- en veiligheidsniveau over het gehele jaar evenveel energie opwekt als dat het verbruikt. 


Theater De Viking Deventer 

Theater De Viking Deventer

De plannen zijn er al jaren, maar afgelopen jaar is Aannemingsmaatschappij ABM BV gestart met de bouw van het nieuwe Viking Theater in het historisch hart van Deventer. 
Theater Bouwkunde en Filmhuis De Keizer vinden hier gezamenlijk een nieuw onderkomen, ze zijn beide al decennialang bekende namen in Deventer. En dat is niet voor niets. Beide hebben een trouw publiek vanwege hun oog voor kwaliteit, de oprechte aandacht voor bezoekers en de goede sfeer.

In opdracht van ABM produceeert en levert Mombarg Beton de volgende onderdelen:

  • Trappen
  • Bordessen
  • Wanden
  • Liftputten


Forum Rotterdam wordt gebouwd met Mombarg prefab 

Forum Rotterdam wordt gebouwd met Mombarg prefab

Sprangers Bouw is in opdracht van Multi Netherlands gestart met de realisatie van het binnenstadsproject FORUM Rotterdam. Het ontwerp van FORUM is een creatie van de hand van architecten Rem Koolhaas en Wessel de Jonge en wordt voorzien van 263 prefab betonkolommen en 500 m2 prefab betonwanden van Mombarg Beton. FORUM zal worden gebouwd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam te weten: Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en de ‘Koopgoot’ en omvat circa 64.000 m² ruimte voor winkels, horeca, kantoren en 103 appartementen. 


Achterhoekse Talententuin 2017 

Achterhoekse Talententuin 2017

Op 24 november vindt de jaarlijkse Achterhoekse Talententuin weer plaats op het DRU Industriepark in Ulft.

Maak kennis met ons bij onze stand en we laten je graag zien wat wij er allemaal aan doen om elke dag een beetje beter te worden. 


ISO 14001 

ISO 14001

Mombarg Beton heeft het ISO 14001 certificaat behaald!

Dit certificaat toont aan dat het milieumanagementsysteem van Mombarg voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO).
Nieuw DC voor Inditex 

Nieuw DC voor Inditex

Dit voorjaar werd bekend dat modegigant Inditex, bekend van o.a. Zara, Bershka en Pull and Bear, een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in Lelystad. Afgelopen maand kregen wij opdracht tot leveren van een mooie hoeveelheid prefab beton hiervoor.


Wij gaan met vakantie! 

Wij gaan met vakantie!

Ook wij doen aan vakantiespreiding, daarom zijn we alleen van 6 tot en met 11 augustus helemaal gesloten.


Van 24 juli tot en met 4 augustus en van 14 tot en met 18 augustus werken we met beperkte bezetting en kan het daarom iets langer duren dan u gewend bent voordat we de telefoon kunnen beantwoorden.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!


RSG Pantarijn Kesteren 

RSG Pantarijn Kesteren

Van Kuijpers Bouw Heteren ontvingen we onlangs de opdracht tot produceren en leveren van een mooie hoeveelheid prefab betonelementen voor de nieuwbouw van het nieuwe schoolgebouw voor RSG Pantarijn in Kesteren. Net voor de zomervakantie was de start van de bouw en de oplevering staat gepland voor de zomer van 2018.


Saronix/Lookwartier Doetinchem 

Saronix/Lookwartier Doetinchem

In december 2016 heeft Klaasen Bouw  samen met OpZoom architecten en SAB (adviseurs in ruimtelijke ontwikkeling) de selectieprocedure voor de Design & Build opdracht van 56 woningen in Doetinchem voor Sité Woondiensten gewonnen. De 56 huurwoningen worden gerealiseerd op de twee locaties Saronix en Lookwartier in Doetinchem.


Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven