Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Referenties

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet 

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet

Brasserie La Cocotte in Hoogvliet breidt uit! Aannemersbedrijf A. van Alphen bouwt voor hen De Kas naast het bestaande gebouw. Dit nieuwe gebouw komt bovenop een grote Mombarg kelder van 11 meter lang en 5 meter breed. Ze maakten zelf deze film van de aankomst op locatie, in het donker want een kelder van dit formaat moet voor 6.00uur van de weg af zijn om de overlast voor het overige verkeer te beperken. 


Drie Hoefijzers Fase 1 Breda 

Drie Hoefijzers Fase 1 Breda

De spoorzone rondom het centrum van Breda krijgt een nieuwe look. Onderdeel hiervan is Drie Hoefijzers. Een plan waarbij maar liefst zes architecten met elk een eigen stijl, kleur en materiaalkeuze zorgen voor een enorme diversiteit in de 55 woningen die er komen te staan. Het geheel wordt gebouwd door de Van Grunsven Groep.
Aan de zuidzijde van Drie Hoefijzers komt een groen, parkachtig landschap. 15 woningen met meer afwisseling: van plat dak tot traditionele woningen met een kap, gevels die hier en daar aan de voorzijde een stukje terugliggen. Deze woningen worden allemaal voorzien van een Mombarg prefabkelder.


Vitens opjaagstation - Austerlitz 

Vitens opjaagstation - Austerlitz

In opdracht van KIM Apparatenbouw leverden we in Austerlitz een waterleiding opjaagstation voor Vitens. Deze speciale put is in samenwerking met KIM Apparatenbouw voorzien van ondermeer Cadweld aardingsplaten, kistdoorbrekende sparingen en ook de pompinstallatie is tijdens het productieproces ingebouwd.


Nieuw DC voor Inditex 

Nieuw DC voor Inditex

Dit voorjaar werd bekend dat modegigant Inditex, bekend van o.a. Zara, Bershka en Pull and Bear, een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in Lelystad. Afgelopen maand kregen wij opdracht tot leveren van een mooie hoeveelheid prefab beton hiervoor.


Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven