Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Referenties

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet 

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet

Brasserie La Cocotte in Hoogvliet breidt uit! Aannemersbedrijf A. van Alphen bouwt voor hen De Kas naast het bestaande gebouw. Dit nieuwe gebouw komt bovenop een grote Mombarg kelder van 11 meter lang en 5 meter breed. Ze maakten zelf deze film van de aankomst op locatie, in het donker want een kelder van dit formaat moet voor 6.00uur van de weg af zijn om de overlast voor het overige verkeer te beperken. 


Drie Hoefijzers Fase 1 Breda 

Drie Hoefijzers Fase 1 Breda

De spoorzone rondom het centrum van Breda krijgt een nieuwe look. Onderdeel hiervan is Drie Hoefijzers. Een plan waarbij maar liefst zes architecten met elk een eigen stijl, kleur en materiaalkeuze zorgen voor een enorme diversiteit in de 55 woningen die er komen te staan. Het geheel wordt gebouwd door de Van Grunsven Groep.
Aan de zuidzijde van Drie Hoefijzers komt een groen, parkachtig landschap. 15 woningen met meer afwisseling: van plat dak tot traditionele woningen met een kap, gevels die hier en daar aan de voorzijde een stukje terugliggen. Deze woningen worden allemaal voorzien van een Mombarg prefabkelder.


Vitens opjaagstation - Austerlitz 

Vitens opjaagstation - Austerlitz

In opdracht van KIM Apparatenbouw leverden we in Austerlitz een waterleiding opjaagstation voor Vitens. Deze speciale put is in samenwerking met KIM Apparatenbouw voorzien van ondermeer Cadweld aardingsplaten, kistdoorbrekende sparingen en ook de pompinstallatie is tijdens het productieproces ingebouwd.


Theater De Viking Deventer 

Theater De Viking Deventer

De plannen zijn er al jaren, maar afgelopen jaar is Aannemingsmaatschappij ABM BV gestart met de bouw van het nieuwe Viking Theater in het historisch hart van Deventer. 
Theater Bouwkunde en Filmhuis De Keizer vinden hier gezamenlijk een nieuw onderkomen, ze zijn beide al decennialang bekende namen in Deventer. En dat is niet voor niets. Beide hebben een trouw publiek vanwege hun oog voor kwaliteit, de oprechte aandacht voor bezoekers en de goede sfeer.

In opdracht van ABM produceeert en levert Mombarg Beton de volgende onderdelen:

  • Trappen
  • Bordessen
  • Wanden
  • Liftputten


Nieuw DC voor Inditex 

Nieuw DC voor Inditex

Dit voorjaar werd bekend dat modegigant Inditex, bekend van o.a. Zara, Bershka en Pull and Bear, een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in Lelystad. Afgelopen maand kregen wij opdracht tot leveren van een mooie hoeveelheid prefab beton hiervoor.


Weteringpark te Houten 

Weteringpark te Houten

In Houten, vlakbij Utrecht, wordt een unieke villawijk gerealiseerd, het Weteringpark. Dit park is gebasseerd op de woorden 'Groen & Groots'. 'Groen' vanwege de hoeveelheid groen en bomen en de ontwikkeling op duurzaam gebied. 'Groots' vanwege de ruime opzet van de woningen en het park zelf. En deze woningen zijn pas echt af als er een prefab kelder onder zit.


Renovatie waterwinveld te Bilthoven 

Renovatie waterwinveld te Bilthoven

Onlangs hebben wij 3 stuks prefab betonputten geleverd voor een renovatie/uitbreiding van een waterwinveld van Vitens.


Kelders De Allee te Rotterdam 

Kelders De Allee te Rotterdam

Voor goede klant Giesbers Rotterdam hebben we gisteren 3 stuks prefab kelders op transport gezet naar hartje Rotterdam.


Geisoleerde prefab betonkelders 

Geisoleerde prefab betonkelders

Gisteren hebben we 3 geisoleerde betonkelders geleverd in Rotterdam voor Giesbers Rotterdam.


Kelder Ringdijk Amsterdam 

Kelder Ringdijk Amsterdam


Aan de Ringdijk in Amsterdam heeft Prefab-kelders.nl weer een knap staaltje kelderbouw laten zien. Een groot formaat prefab betonkelder uit een stuk in een paar uur geplaatst in een kleine ruimte in hartje Amsterdam.


Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven