Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Prefab warmtepompruimtes 

Prefab warmtepompruimtes
In opdracht van NUON en Feenstra leveren wij de ondergrondse prefab betonnen warmtepompruimtes op diverse plaatsen in Nederland.Na jarenlange ontwikkeling en het pilotproject Spoorwijk in Den Haag is de eerste ondergrondse prefab warmtepompruimte geleverd. Het gaat hier om een grote prefab kelder met een zeer bijzondere vorm. Na productie van de betonkelder zal deze door Feenstra in onzefabriek voorzien worden van alle installaties om woningen te kunnen voorzien van warm tapwater en verwarming door middel van aardwarmte.

Nadat de ondergrondse installatieruimte gereed is, gaat deze naar de uiteindelijke plaatsingslocatie, waar het op de plek wordt gehesen en aangesloten op het leidingennetwerk. Met een dergelijke ruimte kunnen ca. 50 tot 200 woningen voorzien worden van warmte op een onafhankelijke en milieuvriendelijke manier.

De prefab bak zelf heeft een afmeting van 9,5m x 3,5m x 2,9m en weegt inclusief de installaties 52,5 ton. De prefab kelder kent enkele bijzondere onderdelen zoals oplegnokken aan de beide lange kanten, afwateringsgoten in de vloer en een groot aantal doorvoeren voor het leidingenwerk.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven