Bereken in 3 stappen uw droomkelder

Lengte kelder: (max. 1800)

CM

Breedte kelder: (max. 550)

CM

Hoogte kelder: (max. 250) *

CM
* = Alle maten zijn uitwendig

Theater De Viking Deventer 

Theater De Viking Deventer De plannen zijn er al jaren, maar afgelopen jaar is Aannemingsmaatschappij ABM BV gestart met de bouw van het nieuwe Viking Theater in het historisch hart van Deventer. 
Theater Bouwkunde en Filmhuis De Keizer vinden hier gezamenlijk een nieuw onderkomen, ze zijn beide al decennialang bekende namen in Deventer. En dat is niet voor niets. Beide hebben een trouw publiek vanwege hun oog voor kwaliteit, de oprechte aandacht voor bezoekers en de goede sfeer.

In opdracht van ABM produceeert en levert Mombarg Beton de volgende onderdelen:
  • Trappen
  • Bordessen
  • Wanden
  • LiftputtenEen prachtig pand …
De architecten van SeARCH tekenden een pand dat past in de omgeving én perfect is voor de plannen van De Viking. Aan de buitenkant zijn de vormen en materialen licht en modern, terwijl de kleuren en afmetingen goed passen binnen de historische bebouwing. Vanaf een groot balkon, op dezelfde hoogte als de oude stadsmuur die ervoor staat, kijk je uit over de uiterwaarden en de IJssel.
De baksteen van de buitengevel komt ook terug in het interieur. Binnen is het sfeervol, maar ook verrassend licht. Dankzij de glazen lichtcorridor kijk je dwars door het gebouw heen. Doordat de film- en theaterzalen een ‘gebouw in een gebouw’ vormen, blijft al het geluid binnenskamers. Er lekt geen geluid naar de buren, foyer, het café of de andere zalen. Vanuit de foyer en het grand café op de eerste verdieping heb je uitzicht uit op de Markt én op de IJssel. Op de begane grond vind je het restaurant.

… met meer ruimte voor film en theater

Vier filmzalen waar in totaal 300 mensen een plekje kunnen vinden. Een theaterzaal waar 200 man in kan en die beschikt over alle gewenste technische mogelijkheden. Dat is de ruimte die Viking biedt aan film en theater.

Foto's


‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven